E-MÆRKET

E-MÆRKET

Hos Batterizonen har vi som en lille virksomhed valgt at spare udgiften til at blive e-mærket. Disse ca. 10.000 kr. årligt, har vi i stedet brugt på at hav mere mere konkurrencedygtige priser og tilbyde Gratis Levering ved køb for mindst 79 kr.

Men du kan stadig trygt regne med, at både sikkerheden og kundehensynet er i helt i top, når du forhåbentlig alligevel vælger at handle hos Batterizonen. Vi er godkendt af Nets / Teller til at modtage Dankort- og kreditkortbetaling via en sikker forbindelse (Quick-Pay) og skal i denne forbindelse leve op til nogenlunde samme krav, som hos e-mærket.

Vi har den bedste kundeservice i branchen og ønsker at gøre alle vore kunder fuldt tilfredse. Du vil ALTID modtage de bestilte varer og skulle en forsendelse forsvinde undervejs, vil vi omgående lave en erstatningsleverance.  Skulle du fortryde din bestilling indenfor vores 15 dages frist, betaler vi selvfølgelig pengene tilbage, uanset hvilken grund du måtte have til at fortryde din bestilling.

Du kan eventuelt læse hvad andre kunder synes om os via følgende links:

Trustpilot (uafhængige anmeldelser): http://www.trustpilot.dk/review/www.batterizonen.dk

Batterizonen (anmeldelser fra egen hjemmeside): http://www.batterizonen.dk/catalog/reviews.php

Du kan endvidere tjekke at vi er lovformeligt registreret i CVR registret og ikke har indgivet begæring om betalingsstandsning eller konkurs via dette link:

http://www.cvr.dk/Site/Forms/PublicService/StatstidendeOverview.aspx?cvrnr=28600585

Share this post