BLUMAX ELLER PATONA BATTERI?

BLUMAX ELLER PATONA BATTERI?

Blumax og Patona Batterier er mærkevarebatterier i høj kvalitet fra tyske Producenter. Alle batterier er fuldt kompatible med de originale batterier og kan oplades på nøjagtig samme måde som det originale batteri.

Batterierne har ingen memoryeffekt, hvilket betyder at alle Lithium-Ion batterier kan oplades så ofte det passer dig. Et batteri behøver således ikke at være helt afladet inden opladning, ligesom batterierne ikke behøver at blive fuldt opladet hver gang. Det vil dog være fornuftigt, at lade batteriet sidde længe til opladning i opladeren (op til dobbelt så lang tid som normalt) den allerførste gang at batteriet oplades.

Alle batterier solgt hos Batterizonen indeholder kortslutnings-, overophednings- og overopladningssikring og indeholder kvalitetsceller produceret hos nogle af verdens største mærkevarefabrikanter.

For alle batterier ydes dobbelt garanti (12 måneders fuld garanti og 24 måneders reklamationsret).

Til produktion af BLUMAX / PATONA batterier anvendes kun højkvalitets celler, som giver højeste kapacitet og maksimal levetid i forhold til prisen. Battericellerne i BLUMAX / PATONA batterier er inden produktion af batteriet enkeltvis blevet testet for indre modstand og Volt antal. I BLUMAX / PATONA batterier anvendes kun celler med den laveste indre modstand, hvilket bevirker en mindre selvafladning og længere optagelsestid. Fra start til slut i produktionen, har BLUMAX / PATONA batterier gennemgået mange tests, for at sikre den optimale kvalitet og sikkerhed. For BLUMAX / PATONA batterier kan vi derfor også garantere, at den for produktet angivne kapacitet er korrekt, og at batterierne kvalitetsmæssigt er på højde med originale batterier.

Share this post